Business Coaching

Hoezo business? Is coaching niet heel persoonlijk en maakt het niet uit of het business coaching of gewoon coaching punt.

Heel veel mensen noemen zich coach maar waar zit het verschil, wat is goed? Hoe kies je?

Ook zijn er certificaten op basis van een schriftelijke cursus.

Wat maakt coaching vanuit Intelligence bijzonder?

Levenservaring. Vanaf een jeugd gedeeltelijk in een streng internaat tot succesvol in business. Die levenservaring en die persoonlijke groei kan jij van profiteren.

 

coaching voor duurzame verandering

Wetenschappelijke achtergrond. Met een master in change & culture (specialisatie coaching) zal -als dat bij jou past- regelmatig gerefereerd worden naar de wetenschappelijke achtergrond van de aanpak. Als het niet past krijg je het niet te horen, maar is er nog steeds sprake van een wetenschappelijk verantwoorde aanpak.

Kennis Business omgeving. Marc heeft zelf rollen van professional tot boardroom meegemaakt, dat maakt herkenning en inleven veel makkelijker. Coaching door Marc gaat over diepere persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met hele praktische tips die je dezelfde dag kan toepassen.

Flexibiliteit in technieken. Als je goed met een hamer kan omgaan lijkt alles op een spijker. Ik ben ervan overtuigd dat je als coach flink wat gereedschap in je kist moet hebben. Confronterend coachen kan heel goed werken en door de humor ook luchtig blijven, werkt het altijd en overal? Nee niet is mijn ervaring. Hetzelfde geldt voor NLP. Programmeert men zichzalef met taal? Ja zeker en ga ik daar bij coaching je bewust van maken en op laten bijsturen? Zeker! Maar dat is ook maar een onderdeel. Transactionele analyse, voice-dialog, opstellingen, visualisaties en ook rollenspellen vormen allen onderdeel van de gereedschapkist van deze coach. Ik pak dat gereedschap eruit wat op dat moment het beste voor jou is. Goed gereedschap is immers het halve werk.

De klik. Mooi verhaal hierboven maar alleen als je vertrouwt voelt bij de coach, of misschien juist een tikje oncomfortabel maar goed spannend (die haalt mij uit mijn comfortzone!) gaat het werken! Hoe weet je of de klik er is? Een kort telefoontje is snel geregeld. Vervolgens is het eerste gesprek is op no-cure no pay basis.

 

Bel 06-55715226 of mail mvo@intelligence.nl

 

De coach hielp mij vooral via zijn vragen mijzelf aan het denken te krijgen. Dat was soms confronterend, maar ook ondersteunend. Niet alleen kijken naar wat ik beter kan doen maar ook doorbouwen  op wat ik juist al goed doe.

Succesvol ondernemer